miércoles, 31 de enero de 2024

chicken run

 ,,Títol original

Les Trois Mousquetaires: Milady
Any
2023
Durada
115 min.
País
França França
Direcció
Martin Bourboulon
Guió
Martin Bourboulon, Matthieu Delaporte, Alexandre de la Patellière. Novel·la: Alexandre Dumas
Repartiment
Música
Guillaume Roussel
Fotografia
Nicolas Bolduc
Adaptacions d'Alexandre Dumas
Sinopsi
Des del museu del Louvre al Palau de Buckingham, passant pels embornals de París al setge de La Rochelle... En un regne dividit per guerres religioses i sota l'amenaça constant de la invasió britànica, un grup d'homes i dones empunyaran les seves espases i uniran el seu destí al de FrANÇA.
"Una aventura èpica La càmera sempre en moviment, amb sentit de grandesa. Subratllada per una música no menys èpica. (...) destacar (...) de nou a Milady (Green), és clar. La pel·lícula és seva😊😊😊
"Encara que s'enfarraga una mica l'aventura, la veritat és que se segueix entre salts, commocions sentimentals i un to fosc que el director li procura tant a la fotografia com a la trama.
"L'adaptació del clàssic de Dumas segueix meravellan Repartiment digne de desfer-se en elogis.
"Un espectacle visual  frenètic mix d'èpica politicobèl·lica, conspiracions, però sobretot amb una encesa reinterpretació de la figura de Milady De Winter (fabulosa Eva Green).
"Si t'ha agradat 'D'Artagnan', 'Milady' no et decebrà i si no l'has vist, aquesta t'agradarà per partida doble. 
"Un espectacle terrible: els quatre mosqueters són personatges molt atractius, en particular el noble i agonitzant Civil com D'Artagnaan"Green captiva com la traïdora Milady de Winter a la segona part de la trepidant adaptació de Dumas dirigida per Martin Bourboulon. 

No hay comentarios: