jueves, 1 de febrero de 2024

VIVE DENTRO (2023)

 It Lives Inside

Any
2022
Durada
99 min.
País
Estats Units Estats Units
Direcció
Bishal Dutta
Guió
Bishal Dutta. Història: Ashish Mehta
Repartiment
Música
Wesley Hughes
Fotografia
Matthew Lynn
Companyies
Brightlight Pictures, Neon, QC Entertainment. 
Sam, una adolescent índia-nord-americana, viu en un suburbi idíl·lic amb els seus pares. Les inseguretats culturals de Sam creixen a causa de la seva amiga, Tamira, que porta un misteriós flascó tot el temps. En un moment d'ira, Sam trenca el flascó de Tamira i desferma una antiga força demoníaca índia que segresta Tamira. Sam busca Tamira, seguint el rastre d'un jove que va realitzar un ritual mortal, fins que l'entitat demoníaca comença a atacar-la, assassinant el seu xicot i destrossant la seva realitat amb visions aterridores. Sam s'ha d'unir als pares ia un professor comprensiu per salvar Tamira i posar fi al terror del dimoni. 
"Sembla que, de vegades, Dutta està inspirada però la brusquedat amb què resol les situacions o, per contra, com les allarga, acaba per engegar amb la seva eficàcia) el terror brilla per la seva absència.
"Una altra pel·lícula de terror per a adolescen..) Adopta les formes polides d'una franquícia 
"La història implica profunditat on no n'hi ha, i els seus temes interessants, de vegades fins i tot ben executats, no tenen l'oportunitat de respirar . (
"Presenta una nova i audaç veu amb una evident passió pel gènere i ofereix un nou i captivador gir en el terror demoníac.
"Un drama de terror que abasta més del que pot estrènyer.                   
"L'únic que realment salva 'It Lives Inside' dels elements narratius poc originals presos de mil pel·lícules de terror més és l'especificitat cultural del seu monstre.
"Introdueix l'espectador en un món que potser no sàpiga que existeix, i després li dóna un ensurt de mort. Molt bona"

No hay comentarios: