viernes, 22 de marzo de 2013

Ciao Pirla

Ciao Pirla! és el darrer projecte en que la Fundació Jesús Serra ha participat amb Tomando Conciencia. Es tracta d'un documental gravat durant el viatge en bicicleta d'Oscar D'Aniello, cantant i compositor de Delafé y Las Flores Azules, de Barcelona a Desio (Itàlia)

Durant el procés de creació del quart treball de Delafé y Las Flores Azules "De ti sin mí/De mí sin ti", Oscar D'Aniello va perdre el seu pare i aquesta pèrdua quedarà patent en cadascuna de les cançons de l'àlbum. A més, el músic seguirà la promesa que li va fer al seu pare de viatjar a la seva terra natal a Itàlia, Desio, portant les seves cendres en un viatge en bicicleta durant 1.369 quilòmetres en un recorregut a través dels Pirineus i els Alps i compartint etapes amb tres dels millors ciclistes del món.

D'aquesta promesa neix el documental "Ciao Pirla!" en el que participa la Fundació Jesús Serra i la recaptació del qual anirà destinada al projecte solidari Pallapupas, Pallassos d'Hospital, amb el que la nostra Fundació participa també de manera molt activa des de fa anys.

No hay comentarios: