domingo, 16 de julio de 2017

Hannah


Història inèdita de Hannah Nydahl i la seva aventura portant el budisme tibetà a Occident. Va rebre el premi al millor documental al Festival de Cinema de Vancouver i el premi del públic al millor documental a Egyptian Theatre, Los Angeles, el 2016. La directora, Marta György Kessler, va presentar l'estrena el 4 de maig de 2017 als Cinemes Texas de Barcelona.
La pel·lícula segueix Hannah i el seu marit Oli Nydahl des de les seves arrels desenfrenades i idealistes com a hippis a Copenhaguen fins a la ciutat de Katmandú, on l'any 1968 es van convertir en els primers estudiants occidentals de La seva Santedat el XVI Karmapa a Nepal. Després d'una època de formació, van recórrer durant dècades Europa i Amèrica per difondre el budisme.  Van viatjar a més de 80 països on van fundar més de 600 centres de meditació per a persones laiques.
Per a la directora, que va passar quinze anys viajant amb la parella i amb alguns dels Lames budistes més famosos, "És una aventura amb significat històric, amb una narrativa tan enriquidora i profunda, que era molt important que no només expliquéssim la història, si no que realment commoguéssim a la gent amb ella".

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

Enlaces a esta entrada:

Crear un enlace

<< Página principal