viernes, 20 de noviembre de 2015

Cançons d'amor i d'anarquia

CANÇONS D’AMOR I ANARQUIA, de Carlos Benpar s’estrena coincidint amb el centenari de l’afusellament del cantautor Joe Hill. Basat en l’espectacle Cançons d’amor i anarquia que es va celebrar en el 2014 al teatre Joventut de l’Hospitalet dins del Festival de cançó BarnaSants on va obtenir un premi extraordinari, i en el Teatre Casino de Sanremo (Itàlia).Produït per Kilimanjaro – amb la col·laboracio de Club Tenco, Cosi di Amilcare i Somnisfilms –i amb guió de Sergio Secondiano Sacchi.


En aquest espectacle el cantautor Joan Isaac acompanyat per Peppe Voltarelli, Olden, Wayne Scott, Sílvia Comes, Juan Carlos Biondini, Anna Roig, Dani Flaco, Jaume Arnella, i Vittorio De Scalzi fan un recorregut històric que va des de la Comuna de París el 1871 fins a la mort de Salvador Puig Antich el 1974, es repassen 18 fets de la història de l’anarquisme internacional, tenint cada fet una cançó que l’inmortalitza i una introducció audiovisua
Cartel del documental «Cançons d

Carlos Benpar nació el 13 de noviembre de 1948. Logró el Goya al mejor documental dos años consecutivos por Cineastas contra magnates (2006) y Cineastas en acción (2007).

No hay comentarios: