martes, 8 de enero de 2013

III Edicio de Miradocs


https://d2q0qd5iz04n9u.cloudfront.net/_ssl/proxy.php/http/gallery.mailchimp.com/29da5b59efc2d7b2bd4bca464/images/MIRADOCS.jpg
 
III Edició del Miradocs. Mostra de cinema documental
La Casa Elizalde acull la mostra de cinema documental del 16 al 25 de gener
La programació d'aquest 2013 comença en clau documental amb la tercera edició de Miradocs, una mostra de cinema documental on els barcelonins i la seva ciutat són els autèntics protagonistes. La mostra, coorganitzada per La Casa Elizalde i l'Associació Barcelona Espai de Cinema (BEC), és un cicle de documentals creatius que vol obrir una finestra a produccions que rarament es poden veure en sales d’exhibició. Altaveu de realitats socials, nacionals i internacionals.
Aquesta edició del 2013 ens ofereix una mirada sobre el món que ens envolta sense deixar de banda el retrat de la nostra ciutat. Hi haurà mirades del terratrèmol de L’Aquila, a Itàlia, o d’una fira de Meccano a França. També ens endinsarem per partida doble al Raval, a la casa de barrets més famosa de Barcelona i farem una ullada a altres indrets de Catalunya.
La sessió especial parteix de la recomanació de Jose Luis Guerin, dos documentals del realitzador Óscar Pérez. 'El sastre' i 'El germà del sastre. El director Oscar Pérez i Jose Luís Guerín presentaran la sessió.

Miradocs fomenta el diàleg i l’intercanvi entre públic i creadors, és per això que hi haurà un debat amb els realitzadors al final de cada sessió. Una gran oportunitat per estar al dia de les produccions emergents sobre la ciutat així com dels realitzadors barcelonins de documental.

Per seguir la mostra dia a dia podeu consultar el bloc del Miradocs 

No hay comentarios: