jueves, 30 de agosto de 2012

Museu del Cinema de Girona

6 DE SETEMBRE.
El documental del mes. De nit, elles ballen
Les millors estrenes documentals a Girona
Cada primer dijous de mes podeu gaudir de l'estrena d'una pel·lícula documental a 40 ciutats de Catalunya, el País Valencià, les Balears i la resta de l'Estat espanyol. El Museu del Cinema és la seu a Girona de la projecció d'aquestes històries increïbles, actuals, personals i universals.
Aquest mes projectem De nit, elles ballen d'Isabelle Lavigne i Stéphane Thibault (Canadà, 2010) 80 minuts VOSC

A les 20.30 hores al Museu del Cinema. Entrada lliure

SETEMBRE I OCTUBRE
El cinema de ciència ficció
Curs de cinema – obertes les inscripcions
El gènere de ciència-ficció existeix pràcticament des dels inicis del cinema i al llarg de més d'un segle ha atret l'atenció de milions d'espectadors sense perdre mai el seu poder de fascinació. En aquest curs proposem un viatge a través de dècades de cinema de ciència-ficció on veurem com el gènere s'ha projectat cap al futur per reflectir les inquietuds socials i polítiques de cada època.
Dissabtes 22 i 29 de setembre, 6, 20 i 27 d’octubre de 2012 de10.30 a 13.30 h al Museu del Cinema. Professor: Josep Mir, crític de cinema. Preu: 80 € (Club d’Actors: 60 €).
FINS AL 20 DE GENER DE 2013
Veure el món per un forat! Un viatge per Europa a través de les vistes d’òptica (1760-1860)
Exposició temporal
El Museu del Cinema us proposa un viatge per diverses ciutats d’Europa a través de prop d’un centenar de vistes d’òptica del seu propi fons, moltes de les quals es mostren per primera vegada en públic. Descobriu com els europeus de fa dos-cents anys coneixien Europa, com viatjaven sense moure’s del seu poble. Consulteu els horaris al web. Entrada gratuïta a l’exposició.

No hay comentarios: