viernes, 3 de junio de 2016

HOUSEFULL 3

Traduit de l'hindu. L'equivalent modernitzar de 7 novias para siete hrmanos. Un pare no vol QUE les seves tres filles es  casin. Ara, fins a tres homes han de provar ade convèncer al pare de que són un be per les seves filles. Temps: 140 min.
Abhishek I Akshay retorn a pantalla després de Haan Maine Bhi Pyaar Kiya(2002) Veu més, Interpetada per Kailash Kher, Nakash Aziz i Altamash Farid.- Housefull era una pel·lícula mitjana els fabricants quiets van fer un sequel que era realment bo així que i esperava classe similar d'artista com Housefull2. Housefull3 tràiler era graciós prou per agafar la meva atenció tan evidentment i no anava a perdre FDFS. Acabat mirant la pel·lícula i aquí és el meu agafar en detalls en una pel·lícula -> Suplent - Akshay, Ritesh i Abhishek ha salvat la pel·lícula de ser un cagar i debacle de repartiment d'estrella restant. Tot 3 home d'Avantatge els actors van sacsejar en una pel·lícula amb Hilarious lliurament de diàleg i expressions. Jaqueline, Lisa i Nargis ha fet la feina del model no l'actor és. Altre Starcast va fallar per impressionar.

Història- Mitjà ! Va ser esperat que els escriptors escriuran messed cap amunt de coses, però 1 qüestió és dins importar allò 'Com pot les filles obliden el seu Pare' cara? Altrament la història és poc va mossegar interessant i adequat per Pel·lícula.

Diàlegs- Dolent. Però l'aplaudiment digne per moltes escenes i Pitjor a poques escenes. Alguns són Hilarious (Infantil pot ser) quin té èxit dins fent-te riure.

Screenplay - Per sobre de Mitjà ! #Temps d'execució genuí de 135 minuts no té loo els trencaments exceptuen parell de Cançons. Encara no prou estanc.

Música- Únic 'Pyar ki Maa' els sons que sacsegen, sócalamaal' és residus de temps,'Taang Utha Ke' els sons alenteixen perquè aquella escena va necessitar Pacy cançó de partit. 'Ishq Wishq' És Infantil tot i així Graciós.

Direcció - Tan Esperat ! Qualitat esperada mai pel·lícula, el director ha tingut èxit dins fent un Bo 1 Temps watchable Artista. Irrita tu a molts punts però encara té èxit dins fent rius fora sorollosament després de cada 10 minuts. Tants Hilarious escenes de Riure que prova el director no ha fet un cagar pel·lícula. Feina bona però no impressionant.

Paraules finals- Global Housefull3 és Més ben que Housefull però fallat per aparellar Housefull2 nivell. Un Artista Familiar Bo que t'irrita 40% però t'Entreté 60%. Anar per ell, si estàs buscant un Paisa Vasool 1 rellotge de Temps Artista. No puc pronosticar Oficina de Caixa ara mateix però quiet i sentir aquesta pel·lícula mereix 100cr Club. 6/10 Estrelles per mi

No hay comentarios: